Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 6. sınıflar arasında bilgi yarışması yapıldı. Yapılan bilgi yarışması büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında  5. sınıflarda "Çizim Yapıyorum" etkinliği  yapıldı.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aysun ÖZCAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 6-D sınıfında "Akıl ve Zeka Oyunları Etkinliği"  yapıldı.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen Tükçe Öğretmenimiz Merve BABACAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 6-A sınıfında "Kelime Türetme Etkiliği"  yapıldı.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen Tükçe Öğretmenimiz Hanım Zülal ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında  5. sınıflarda "Çizgilerle Hadis Çalışması" etkinliği  yapıldı.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Merve AKTAŞ'a teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 5-A sınıfında "Bilgi Yarışması"  yapıldı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 7-A sınıfında TRT Okul'un yayınladığı "Matematik Hikayeleri" adlı belgesel izlendi.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Hatice DEMİDÖĞEN'e teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 7-D sınıfında "Sudoku Etkinliği"  yapıldı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuz 7-A sınıfında "Bilgi Yarışması"  yapıldı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Bu hafta kapsamında okulumuzda tüm 5. Sınıfları içeren sportif yarışma yapıldı.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Orhan ŞENDAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsaminda Okulumuz öğrencileri Türkçe Öğretmenlerinin rehberliğinde bir pano hazırladılar. Kelime haznemizi zenginleştiren, özümüze vurgu yapan bu eğlenceli  etkinliği  keyifle gerçekleştirdik.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "Tematik Sözlük " çalışması yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi  kapsamında bu ayki etkinliğimiz "Bilen Oturur" etkinliği idi.Türkçe öğretmenlerimiz rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliğimizde öğrenciler kelimeleri eş anlamlıları  ile eşleştirdi, yeni kelimeler öğrendi.Türkçemizin zenginliğini ortaya koyan, öğrencilerimizin kelime dağarcığını  geliştiren bu etkinlik için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin hazırladıkları 10 Kasım Atatürk'ü anma programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.