Ara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Siber Zekâ Bilgi Yarışması'nın bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. Yarışma bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek. Öğrencilerin siber farkındalık bilinçlerinin artırılmasının hedeflendiği yarışmada, en çok doğru cevabı en hızlı veren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kendi kademeleri için belirlenen tarihlerde siberzeka.cbddo.gov.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilir, e-posta adresine gelen link ile yarışmaya katılabilirler.
·      İlkokul öğrencileri 12 – 17 Aralık,
·      Ortaokul öğrencileri 19 - 24 Aralık ve
·      Lise öğrencileri 26 -31 Aralık tarihleri arasında kendileri için hazırlanan siber zekâ testine girebilecekler.

MEB, 2022 bursluluk sınavı başvuru kılavuzunu yayımladı.

Kılavuzu indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Kas

Eba şifre alma işlem basamakları için aşağıdaki linke tıklayıp dökümanı indiriniz.

Ock

Türk Kızılay tarafından geliştirilmiş olan Afet ve İlk Yardım konularındaki mobil uygulamaları, http://www.ilkyardim.org.tr/ web sitesinde tüm kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.Sitede ayrıca çocuklar için hazırlanmış olan ilk yardım animasyonları da yer almaktadır.Okulumuz personeli,öğretmenler ve öğrenci velilerimize önemle duyrulur.

Ock

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi'nin yürüttüğü  "Ayın Öğrencisi Projesi" kapsamında 2019-2080 Eğitim Öğretim Yılı (aralık ayı)  öğrencilerimizi seçtik.Ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyoruz.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzda aşağıdaki görselde yer alan saatler esas alınacaktır. Velilerimize duyurulur.

Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu