KOCAELİ / GEBZE - Sultanorhan Ortaokulu

Sultanorhan Ortaokulu

Sultanorhan Mah. Kışla Cd. 1117/1 sok. No3 41400 Gebze
Vizyon
Okulumuzda öğrenci , veli , çalışan olmanın ayrıcalık olduğunu düşündüren bir eğitim ortamı oluşturmak istiyoruz. Dolayısıyla ; 1. Öğrenmeye ve çalışmaya aşık kılacak, 2. Bilgiye nasıl ve nerede ulaşılacağını kavratacak, 3. Çağın gerektirdiği teknik imkanlardan faydalandırabilecek, 4. Yetenek ve istekleri doğrultusunda faaliyet gösterebilecek ortamı hazırlamak gayreti içindeyiz. Bu şekilde ulusumuza , insanlığımıza yön veren , çağdaş , başarılı , saygılı , beden ve ruh sağlığı yerinde olan bireyler yetiştirdiği için ilçede ilk tercih edilen okul olmak istiyoruz.
Misyon
Ülkemiz ve insanlık için arzulanan güzel yarınlara ulaşmak adına oluşturulabilecek en güzel bugünü yaşatmak için varız. Sekiz yıllık temel eğitimle mutlu yarınlara ulaşmak için varız. Biz yüreği sevgi dolu, kendi değerlerinin farkında olan insanlara ve doğaya saygılı , davranışlarıyla çevresine güzel örnek olan, mutlu bir kişilik, sağlam ve başarılı adımların sahibi bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz her yıl onlarca öğrencisini Anadolu Liselerine ve Fen Liselerine göndermektedir.
Fen Laboratuvarı :1
08.50-15.20