Bilişim Haftası Kutlu Olsun!

Bilimin dayanağı olan bilgiyi teknolojiye taşıyan Bilişim Haftası kutlu olsun.

“Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eylem Planı” çalışmaları kapsamında okulumuzda yer alan öğretmenlere “Bilinçli İnternet Eğitici Eğitimi” ; öğrencilerimize güvenli ve bilinçli internet kullanımı, sosyal medya güvenliği ve internetteki tuzaklar hakkında seminer; velilerinin güvenli ve bilinçli internet kullanımı, sosyal medya güvenliği ve internetteki tuzaklar hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için video gösterimi yapıldı. Ayrıca bu plan kapsamında öğrencilerimizle sanal müze ziyareti ve film izleme etkinliği gerçekleştirildi. Pano çalışması yapılarak etkinlikler tamamlandı.

Sultanorhan Ortaokulu olarak etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

03-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 10:57 - Görüntülenme: 319