Kas

Kişisel gelişim toplumsal dönüşüm etkinlikleri kapsamında  2-8 Kasım Lösemili çocuklar için "Biz yanındayız" temalı mektuplar yazdık. Okulumuzda gönüllü olarak kurs etkinlikleri başlatan ve öğrencilerimizi teşvik eden Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenimiz Ayşe Dudu Tuncel'e Sultanorhan Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıldönümünü, ATATÜRK başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıldönümünü Okulumuzda okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çoşkulu bir şekilde kutlandı. Öğretmen ve öğrencilrimizin hazırlamış olduğu gösteriler ve şiirlerle birlikte hazırlanan program sona erdi. Okul panosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yönelik süslendi. Emeği geçen tüm  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mazereti dolayısıyla yüz yüze eğitime katılamayan öğrencilerimiz için TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edilecektir. Ders programı ve içeriklere erişmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

2021 yılının "Afet Eğitimi" yılı ilan edilmesi sebebiyle öğrencilerimize bilgilendirici ve öğretici "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiştir. Bu eğitimde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileriyle kültürel , sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak için Gebze Center sinema salonunda Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen sinema etkinliğine katıldık. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese Sultanorhan Ortaokulu olarak  teşekkür ederiz.

Okulumuzun 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem  sınıf bazlı veli toplantıları yapılmaya devam ediliyor.   Toplantıda öğrencilerin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık, kılık kıyafet, temizlik vb. durumları ele alınıyor. Eğitim öğretimin kalitesini artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruluyor.

Sultanorhan Ortaokulu olarak tüm velilerimizi sınıf toplantı tarihlerinde okulumuza bekleriz.

Aşağıda yer alan görselde sınıf toplantı tarihleri yer almaktadır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına başladık  .Ve bundan böyle öğrencilerimizle birlikteyiz. Pandemi tedbirleri nedeniyle veli kabul edilmeyen açılış törenimizi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celil DEMİRCİ, okulumuz yöneticileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Açılış törenimiz saygı duruşu ve  İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlk konuşmayı Okul Müdürümüz Mahmut KURU yaptı.Ardından konuşması yapması için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celil DEMİRCİ kürsüye davet edildi. Açılış törenimize katılan herkese Sultanorhan Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marş'ını kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Türk Kurtuluş Savaşının en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan arzuyu göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen, milli marşımızın önemi  vurgulanarak Mehmet Akif Ersoy saygıyla anıldı.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin depreme ne kadar hazırlıklı olduğu test edildi.Tatbikatta emeği geçen tüm öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize ilçemizdeki liseleri daha iyi tanıyabilmeleri ve daha sağlıklı tercihler yapabilmeleri için Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne  gezi düzenledik. Bu kapsamda öğrencilerimize  lise tanıtımı yapıldı.

Bizleri en iyi şekilde karşılayan okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Şbt

Mübarek üç aylara (Recep, Şaban, Ramazan) girmemizle birlikte öğrencilerimize üç ayları anlatma, hatırlatma adına bir pano hazırladık. Panonun hazırlanmasındaki emeklerinden dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Merve AKTAŞ´a teşekkür ederiz.

Şbt

Sultanorhan  Ortaokulu olarak; Okulumuz öğretmen, okul idaresi ve PDR servisinin katılımıyla  ay içerisinde yapılan değerlendirmelerle seçim yapılacaktır.Proje çok olumlu sonuçlar verecek  ve özellikle sınıflar arasında tatlı rekabet oluşturacaktır. Böylece sınıf sahiplenilecektir.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi'nin yürüttüğü  "Ayın Öğrencisi Projesi" kapsamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı (şubat ayı)  öğrencilerimizi seçtik.Ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyoruz.