Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Özlem ÖZALTUN KURT sınıf rehber öğretmenliği yaptığı 7/E sınıfı öğrencileri ve öğrenci velileri ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Öğretmenimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 7/D sınıfı Kasım Ayının öğrencileri seçilmiştir. Öğrencilerimize belgeleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz öğrencileriyle kültürel , sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak için Gebze Center sinema salonunda etkinlik düzenledik. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Beden eğitimi ve spor dersinde Türk spor tarihine damga vurmuş başarılı sporcularımızı tanıyoruz. Öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesini sağlayan Meltem TEMEL öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

5. sınıflar Sosyal Bilgiler dersinde dilsiz bölgeler haritasını boyayarak dillendirdiler ,eğlenerek öğrendiler. Etkinliği gerçekleştiren Merve GOLAGAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Sultanorhan Ortaokulu "Okul Sağlığı Yönetim Ekibi" belirlendi.

Kas

Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve üyelerinin organizasyonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Programda konuşan okul müdürü Mahmut KURU öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi.  Yapılan etkinlikte  okulumuzdan emekli müdürümüz Fatma YENİGÜN ve eski okul aile birliği yönetim kurulu başkanımızda da bu programa katıldılar. Kendilerine davetimize katıldıkları için teşekkür ederiz.

Kas

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Oğuz okulumuza ziyarette bulundu.Okul Müdürümüz Mahmut KURU ile eğitim öğretim konularında görüş alışverişinde bulundu.

Sayın İsmail OĞUZ´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

22 Kasım Perşembe günü Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Köksal TURAN okulumuzu ziyaret etti. 7. sınıf öğrencilerimizden oluşturduğumuz okuma halkası ile bu öğrencilere "Küçük Prens" adlı kitabı hediye etti. Okul müdürümüz Mahmut KURU ve Türkçe öğretmenimiz Fırat BOLAT öğrencilerle birlikte Sayın TURAN´ı karşıladı. Birlikte sohbet edildi.

Seçilen 13 öğrenci ile bir ay sonra bu kitapların okunup kritiğinin yapılması konusunda karara varıldı.

Sayın TURAN okuma halkasındaki öğrencilere başarılar diledi.

Kas

Gebze  Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Nilay AYRAN´ı makamında ziyaret ettik. Okul müdürümüz Mahmut KURU, okulumuz müdür yardımcısı Mesut YILMAZ ,beden eğitimi öğretmeni Seval GEZGİNCİ ve bilişim teknolojileri öğretmeni Emine AŞKIN ÖZEL ile birlikte gerçekleşen bu ziyarette çok nazik bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Nilay AYRAN´a  okulumuza yaptığı katkılardan dolayı okul müdürümüz tarafından teşşekkür plaketi takdim edildi.Kendisine okulumuza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gülesin  Dönmez´in organize ettiği etkinlikte öğrencilerimizle Gebze Center´da yemeğe gittik. Hocamıza bu eğlenceli ve doyurucu etkinliği için teşekkür ederiz.

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı okulumuz aile birliği yönetim kurulu görev bölümü belirlendi.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin hazırladıkları 10 Kasım Atatürk’ü anma programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 80. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenilerimiz birlikte izlediler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümünü, ATATÜRK başta olmak üzere, acısı yüreğimizde çok taze olan Mehmetçiklerimiz ile ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümünü Okulumuzda okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çoşkulu bir şekilde kutlandı. Öğretmen ve öğrencilrimizin hazırlamış olduğu gösteriler ve şiirlerle birlikte hazırlanan program sona erdi. Okul panosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yönelik süslendi. Emeği geçen Merve Golagan ve Gülsüm Yaman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.