KOCAELİ / GEBZE - Sultanorhan Ortaokulu

Şbt

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İOKBS Bursluluk Sınav Afişine erişmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem I. Ortak Yazılı Kılavuzuna erişmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şbt

MEB, 2020 bursluluk sınavı başvuru kılavuzunu yayımladı.

Kılavuzu indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ock

Türk Kızılay tarafından geliştirilmiş olan Afet ve İlk Yardım konularındaki mobil uygulamaları, http://www.ilkyardim.org.tr/ web sitesinde tüm kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.Sitede ayrıca çocuklar için hazırlanmış olan ilk yardım animasyonları da yer almaktadır.Okulumuz personeli,öğretmenler ve öğrenci velilerimize önemle duyrulur.

Ock

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi'nin yürüttüğü  "Ayın Öğrencisi Projesi" kapsamında 2019-2080 Eğitim Öğretim Yılı (aralık ayı)  öğrencilerimizi seçtik.Ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyoruz.

Eyl

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzda aşağıdaki görselde yer alan saatler esas alınacaktır. Velilerimize duyurulur.

Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu